Hoe werkt het om uw goud en juwelen te verkopen voor geld?

Ik heb wat goud of juwelen te koop en wil dit graag inwisselen voor geld. Wat nu? Waar kan ik terecht en hoe werkt dat nu precies?
Bovenstaande situatie is iets wat veel mensen zich afvragen wanneer zij besluiten hun goud en/of zilver te verkopen. De afgelopen jaren zijn er ontzettend veel nieuwe aankoop handeltjes uit de grond geschoten die allemaal goud inkopen en de dingen regelen op hun eigen werkwijze en eigen prijzen. Wij zijn reeds meer dan 30 jaar zelf actief als juwelen experten zowel in België als in het buitenland, Een van onze bedrijfspilaren is dat u niet enkel goud en zilver kan verkopen maar ook juwelen bezet met diamant, diamanten al dan niet met certificaat, merkuurwerken, munten, antieke juwelen enz… Daarom graag bij voorkeur ons contacteren voor een afspraak zodat wij de nodige tijd kunnen voorzien.

SLOOPGOUD VERKOPEN?

Naast de aankoop van investeringsmunten en -baren is RuxiaGold vooral gespecialiseerd in de aankoop van sloopgoud. U bent meer dan welkom in ons kantoor te Brugge voor de verkoop van uw goud en zilver. U kan dagelijks onze hoge netto prijzen voor sloopgoud en zilver terugvinden op onze websites.

RuxiaGold koopt:
+ gouden en platina juwelen met of zonder diamant.
+ horlogemonturen.
+ beschadigde en/of gepolierde gouden munten & goudbaren.
+ gouden penningen.
+ tandengoud.

Voor aankoop van volgende goederen kunnen wij u niet helpen:
+ bladgoud en/of goudverf.
+ vergulde juwelen.
+ zeer lage goudlegeringen.
+ elektronisch afval en/of printplaten.

Bel voor info: mob:0475.360.940 of 0486.34.63.06. Kantoor: 050/32.17.88
RuxiaGold bv. Filips De Goedelaan 17, Brugge (nabij Ezelpoort, gratis parking)

Spectrometer

Wij beschikken over een speciaal, nieuw hoogtechnologisch toestel dat een Spectrometer heet. Het analyseert metalen met perfecte nauwkeurigheid. U kan dus bij twijfel met de gewone toetssteen test verzekerd zijn van de exacte analyse van de juwelen die u wenst te verkopen, Dit is op een veel hoger niveau dan de standaardmethodes. Eveneens kunt u ook bij ons terecht voor het komen inschatten van al uw gouden juwelen al dan niet bezet met edelstenen!

Maximaal € 500 cash

De wetgeving aangaande cash betalingen is onlangs gewijzigd.

Wet tot voorkoming van het witwassen van geld en de financiering van terrorisme en beperking van het gebruik in contanten – 18 september 2017
De aankoop van edele stoffen is gedeeltelijk in contanten toegelaten, met name tot € 500 indien dit afkomstig is van een consument.Resterende wordt via bakoverschrijving gedaan.
Algemeen verbod voor professionelen (niet-consument) inzake de aankoop van edele stoffen in contanten van een ander persoon. Het volledige bedrag word steeds gestort via de bank.